Van het Bluetrend (Shanghai) Industrieel Materiaal Co., Ltd.

Wij zijn goede kwaliteitsleverancier van Elektrische actuators Gemotoriseerde Vleugelklep van China.

Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis ProductenMultidraaiactuators

Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking

Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking

  • Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking
  • Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking
Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ACKO
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Akc-O3 ...... 300
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: standaard overzeese waardige verpakking
Levertijd: 7-14 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100 reeksen per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Voeding: 220Vac, 50/60 Herz; 380Vac, 50/60 Herz Controlestijl: AAN/UIT
ON/OFF model: AKC/AKM-O3 ...... 300 Torsie: 20NM ....... 2030NM
naam: Multidraaiactuators kleur: grijs
Hoog licht:

Multidraai Elektrische Actuator

,

motor in werking gestelde klepactuator

 

 
 Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking
 
 
 
Overzicht
 
    Op vele gebieden zoals eilanden, plateaus, pastorale gebieden, woestijn Gobi, en afgelegen bergachtige gebieden, wordt de controle van de kleppen van het pijpnetwerk meestal aangedreven door natuurlijke energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie. Nochtans, bestaat een zonnevoedingsysteem uit een zonne photovoltaic celmodule, een zonnecontrolemechanisme, een batterij (groep), enz., en een omschakelaar moet worden gevormd die de gelijkstroom (DC24V) om te keren door de zonnemodule in een wisselstroom (AC220V) wordt geproduceerd volgens daadwerkelijke behoeften. Het normale gebruik van de klep heeft het ongemak van hoge kosten en lage efficiency. om de vraag naar elektrische kleppen op deze speciale gebieden te ontmoeten, ontwierp ons bedrijf en ontwikkelde een vector-gecontroleerde permanente die magneet brushless gelijkstroom motor op de AC voedingtechnologie wordt gebaseerd, en ontwikkelde het van de de reeksgelijkstroom voeding van DZ intelligente niet-invasieve de klep elektrische apparaat. Aangedreven door het batterijpak. Dit is een intelligent elektrisch product van de klepcontrole integrerend gelijkstroom-de technologie van de motorcontrole, absolute coderingtechnologie, programmeerbare single-chip technologie, infrarode afstandsbedieningtechnologie, liquid crystal display, magnetische controleschakelaar en andere recente automatische controletechnologie en geavanceerde productietechnologie.


     Van de de reeksgelijkstroom voeding van DZ wordt het intelligente niet-invasieve de klep elektrische apparaat hoofdzakelijk gebruikt voor de klep voor lineaire motie van de openings en sluitende delen, zoals poortklep, bolklep, diafragmaklep, poort, enz., voor het openen van, het sluiten van en het aanpassen van de klep. Het is een onontbeerlijk drijfapparaat voor afstandsbediening, gecentraliseerde controle en automatische controle van kleppen. Het heeft de eigenschappen van volledig operationele, betrouwbare prestaties, geavanceerd controlesysteem, kleine grootte, lichtgewicht en geschikt gebruik en onderhoud.
Het product wordt getest door een aantal prestatietests, met stabiele en betrouwbare prestaties en geschikte verrichting. Momenteel, is het het enige klep elektrische actuator product in China dat gelijkstroom-voeding gebruikt.
 
 
Eigenschappen
 

1, handverrichting


De directe aandrijvingshandwielen (of de grotere modellen en de aangepaste die handwielen op AKM worden gebruikt) verstrekken betrouwbare noodsituatie handverrichting in het geval van een stroomuitval. De hangslot hand/automatische koppeling verzekert veilige exploitatie zelfs wanneer de motor loopt.
Nota: De motorverrichting heeft altijd de voorkeur tenzij het hand/automatische handvat opzettelijk gesloten in de handpositie is. Zowel hebben de directe aandrijving als het onafhankelijke toestel gedreven handwiel een vrij-waaier „het hameren“ effect.

 

2, niet opdringerige montages


Alle actuator montages en diagnostiek worden uitgevoerd door een verzegeld aanwijzingsvenster, eliminerend de behoefte om de dekking op plaats te verwijderen en het interne controlemechanisme bloot te stellen.

 

3. Lokale controle


De schakelaars van de gebiedscontrole en het hangslot-type gebied/het einde/de verre selectie stellen de interne magnetische rietschakelaar in werking, die de behoefte aan een door-schacht elimineren die verbindingen tegen vochtigheid.

 

4, positiecontrole


Het zaal-Gevolg magnetische impulssysteem meet en controleert nauwkeurig de reis van actuator zonder het gebruik van enige toestellen en schakelaars.

 

5, de einddoos


De individueel verzegelde einddoos verzekert de integriteit van de gemotoriseerde verbinding zelfs wanneer de einddoosdekking voor gebied bedrading wordt geopend.

 

6, elektrische AKC/AKM en aandrijving


De motorschacht en de worm zijn onafhankelijk van elkaar voor snelle vervanging. De lage inertie, hoge torsiemotor laat de piektorsie toe om snel worden bereikt nadat de motor is begonnen, en er is bijna geen overschrijding tijdens niet-opwinding. De temperatuurrol heeft een nauwkeurige temperatuursensor die onaangetast door de omgevingstemperatuur is en de motor om in optimale hittecapaciteit toestaat te zijn. De gemotoriseerde sectie omvat apparaat een van de vrij-waaier „hamer“ dat helpt om de over--aangehaalde klep te openen en te sluiten. Het wormtoestel en de worm worden individueel ondergedompeld in de smeerolie om het maximum omgevingstemperatuurverschil aan te passen.

 

7, flexibele aandrijvingsverbinding


Gietijzer, water verzegelde huisvesting. Een eenvoudige, afneembare aandrijvingsring kan aan de klepstam voor verbinding aan de klep worden machinaal bewerkt.

 
 
 

Vertoning van actuators

De AKC/AKM-familie omvat een unieke die vertoning specifiek voor actuator vertoningen wordt ontwikkeld. Het zijn groot scherm staat gebruikers toe om kleppositie, torsie en kenmerkende fouten aan een afstand gemakkelijk te merken. Het unieke beeldschermsysteem met achtergrondverlichtingssysteem verstrekt hoog zicht in alle verlichtingsomstandigheden.

 

Vertoningssteun

ACKO erkent dat de lokale en verre instructies van de kleppositie op elk moment worden vereist, zelfs wanneer de actuator macht weg is. AKC/AKM heeft een ingebouwde batterij om de instructies van de kleppositie te handhaven en bij te werken wanneer de macht weg is. De de gegevensopname van machts ook steunen wanneer de macht weg is.

 

Opstelling

Door het plaatsen van, de intrinsiek veilige infrarode zetter van AKC/AKM aan te passen en te bekijken, kunnen de gebruikers de configuratie van actuator door de vertoning gemakkelijk ingaan.

 

Kenmerkende informatie over het scherm

De drie vertoningsgebieden van LCD kunnen de alarminformatie van kleppen, controlesystemen en actuators duidelijk tonen.

 

Het hulpscherm

AKM-de zetter kan alle staten van huidige actuator in het menu van de statusvraag vragen, zodat kan het de het controlesignaal, klep en actuator status en het wijzen van op status in realtime en in groepen analyseren.

 

Specificaties

 
driefasenac Stroom 1-fase AC Stroom
Voltages (V) Frequentie (Herz) Voltages (V) Frequentie (Herz)
220; 230; 240; 380; 400; 415; 500 50 220-250 50
400; 460; 480 60 110; 115; 120; 240 60

 

1. Inputsignalen: 4mA~20mA; 1VDC-5VDC; 2mA~10mA; 0.5VDC-2.5VDC; 24VDC impuls of elektroniveau;

2. Basisfout: ≤+1.0%;

3. Herhaalbaarheidsfout: ≤1% (Waaier AKM, AKJM), ≤3% (Waaier AKC, AKJ);

4. Deadband: 0.1%~9.9% (Waaier AKM, AKJM);

5. Omgevingstemperatuur: - 40%℃~+70℃;

6. Omringende vochtigheid: ≤95%;

7. Isolatieweerstand: >50MΩ tussen voedingterminals en hoofdgeval; >50MΩ tussen inputterminals en hoofdgeval; >50MΩ tussen voedingterminals en ingevoerde terminals;

8. Isolatieintensiteit: Aan de 380VAC-voeding, zijn er geen analyse of flash-over wanneer respectievelijk beïnvloede 2000V/50Hz tussen inputterminals en voedingterminals of 500V/50Hz tussen inputterminals en hoofdgeval meer dan 60 seconden;

Het infrarode het plaatsen hulpmiddel stemt met explosiebestendig teken overeen: Exia llCT4;

 
    

ONS BEDRIJF

 

Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking 0

 

ONZE FABRIEK

 

Grijze Multidraaiactuators met 20NM - 2030NM-de Torsie, Motor stelde Klepactuator in werking 1

Contactgegevens
Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. karen

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)