Van het Bluetrend (Shanghai) Industrieel Materiaal Co., Ltd.

Wij zijn goede kwaliteitsleverancier van Elektrische actuators Gemotoriseerde Vleugelklep van China.

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.

Certifications
China Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. certificaten
China Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. certificaten
Customers Reviews
Niets in is moeilijk voor wie zijn mening op het plaatst.

—— Aaron Escuadra

Duizend - Li-de reis is begonnen door de eerste maatregel te treffen

—— Yinbao Chen

Al ding in hun het zijn is goed voor iets

—— Jun Hoektand

Het leven is een diepgaand boek. De nota's van andere kunnen niet uw eigen begrip vervangen. Mei u vindt en leidt tot iets nieuw daarin.

—— Alejandro Armella

Ik ben online Chatten Nu

Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ACKO
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 100000-1000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

   Bluetrend (Shanghai) Industrieel Materiaalco., Ltd werd opgericht in 2003.The-bedrijf is geëngageerd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische vleugelkleppen, pneumatische kleppen en automatische controlesysteem.

 

Ons belangrijk product - elektrische actuator van ACKO wordt gekenmerkt door zijn hoogte - kwaliteit, compact-gerangschikte, uitstekende verschijning, intelligente controle, uitstekende prestaties en is ook gemakkelijk-aan-in werking stelt. De producten worden wijd toegepast in de systemen van de waterbehandeling, HVAC-systemen, de staalindustrie, de chemische de industrie, papierindustrie, Mijnbouw, van de machtssector, van het voedsel en van de drank industrie, enz. Alle technologie en prestatiesindexen zijn bovenop de natie, bereiken het geavanceerde wereldniveau, gediplomeerd door Ce en ISO 9001. Het bedrijf doet onophoudelijk verbetering het productieproces verbeteren, die voor het verlenen van klant-tevreden producten en de hoog-gekwalificeerde dienst voor zowel binnenlandse als Internationale cliënten streven.

 

   Het bedrijf is geëngageerd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische vleugelkleppen, pneumatische kleppen en automatische controlesysteem. Ons belangrijk product - elektrische actuator van ACKO wordt gekenmerkt door zijn hoogte - kwaliteit, compact-gerangschikte, uitstekende verschijning, intelligente controle, uitstekende prestaties en is ook gemakkelijk-aan-in werking stelt. De producten worden wijd toegepast in de systemen van de waterbehandeling, HVAC-systemen, de staalindustrie, de chemische de industrie, papierindustrie, van de machtssector, van het voedsel en van de drank industrie, enz.

 

 

China Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. karen

Tel.: 18054096317

Fax: 86-021-51923137

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)